Presentkort

En provstart med klubbens tvåsitsiga segelflygplan eller motorseglare tillsammans med en av våra erfarna instruktörer eller lärare är en oförglömlig upplevelse.

Flyg eller ge bortpkort
Du kan antingen boka en provstart för dig själv eller köpa ett presentkort som berättigar till en provstart att ge bort till någon som du vill uppvakta på födelsedagen eller varför inte till Möhippan/Svensexan.

Vi kan ordna
Om du söker en rolig aktivitet i samband med en konferens eller arbetsträff, hjälper vi gärna till att arrangera denna. Klubbstugan står då till ert förfogande för de som inte är uppe och flyger för tillfället. Vi kan även ordna lätt catering till självkostnadspris.

Du bestämmer

Du bestämmer själv vad du vill uppleva. Du kanske vill prova på hur det känns att själv spaka planet under lärarens överinseende eller kanske hellre tar tillfället i akt att se din hembygd från ovan.

Kontakta:

Martin Larsson